AWAKEN YOUR SENSES

>>>  meld je hier aan  <<<

AWAKEN YOUR SENSES

In dit programma wordt je uitgenodigd om de leiding te nemen over je eigen leven op elk vlak. Het ontwaken van je zintuigen is een ingang om je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau te ontwikkelen. Je zult nieuwe ervaringen hebben, zowel op professioneel gebied als in relaties en je zelfvertrouwen en eigenwaarde zullen toenemen. Het programma is gebaseerd op jarenlange training en ervaring op het gebied van vrouwentrainingen, en is lichaamsgericht, spiritueel, een touch of tantra (levensenergie in beweging brengen) en een nuchtere down to earth basis. De training is gericht op je inzichten vergroten, nieuwe gedachten, ideeën en creativiteit toelaten en je manifestatievermogen vergroten.

Ruimte om te groeien

Awaken Your Senses biedt ruimte voor de goddess die in ons allen huist, te verbinden met andere vrouwen, sisterhood te ontdekken & toe te laten en je mogelijkheden in je leven te ontdekken en verruimen. Hier gaat het niet om wie of wat je bent, maar wordt je welkom geheten met al je perfecte imperfecties.

Je volle potentie ontwikkelen

Overtuigingen die je houden waar je nu bent veranderen, afweermechanismen smelten en je wordt uitgenodigd je volle potentie te ontwikkelen in een veilige setting die we met elkaar bewaken. Je mag hier groeien en jezelf zijn. Je mag jezelf laten zien en je hoeft je niet klein te houden. Waar het schuurt openen we het onderzoek en ontdekken de onderliggende lagen op een speelse en veilige manier. Je wordt uitgenodigd om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en jezelf en anderen toe te juichen in groei en ontwikkeling om de fantastische versie van jezelf te worden, zodat je wordt wie je werkelijk bent. Awaken Your Senses is voor elke vrouw die verlangt naar vergroting van eigenwaarde, authenticiteit, levensenergie en plezier! Het gaat over thuiskomen in jezelf en de meest fantastische versie van jezelf welkom heten, zodat je elke dag kunt genieten van wie je bent en wat je doet.
Je komt in lijn met je eigen levenspuls en beweegt mee met de eb en vloed die het leven je brengt. Zo kun je intunen op jouw unieke stroom en als vanzelf de juiste beslissingen nemen. Dat wil niet zeggen dat alles perfect is, maar je acties volgen elkaar logisch op en je staat nieuwsgierig in het leven. Hoe heerlijk is dat?

Tools die je ter beschikking krijgt:

 • Speelse en verdiepende lichaamsgerichte oefeningen
 • Geleide meditatie
 • Dans
 • Soundhealing
 • Ruimte voor heling en integratie
 • Onderzoek naar wat er nu speelt in je leven
 • Creatieve opdrachten (bijv. moodboard maken en creatief schilderen)
Het programma bestaat uit 7 zondagen van 11.00 tot 17.00 uur en ieder dag van Awaken Your Senses bevat een of meer van de hierboven genoemde onderdelen. We starten de dag met een korte deelronde om in te tunen waar ieder zich bevindt op deze reis naar jezelf. Vervolgens is het programma afgestemd op het thema van die dag. Zo komen aan bod:
 • landen in jezelf en je plek innemen in de wereld, je relatie en familie
 • verbinding met je levensenergie en creativiteit
 • wilskracht en je vermogen om eigen beslissingen te nemen
 • liefde en compassie voor jezelf en anderen
 • zelfexpressie en vrijheid om te zeggen wat je ten diepste vindt en ervaart, afgestemd op jouw diepste weten
 • dromen en visualisaties vorm geven en onderzoeken
 • je inner goddess

Women only

Awaken Your Senses is een vrouwen only programma. In vroeger tijden was het heel normaal dat vrouwen bij elkaar kwamen om hun verhalen te delen, elkaar te horen en ondersteunen. In de huidige tijd bewandelen we vaak alleen ons pad en hebben we niet meer vanzelfsprekend toegang tot de helende werking dat contact van vrouw tot vrouw brengt. Hier leren we weer hoe het is om te landen in een vrouwelijke energie. Ieder op je eigen tempo en intensiteit. We laten schuld en schaamte los zodat we heerlijk genieten van het leven weer kunnen toelaten. Voor vragen of opgave mail of bel me gerust!

Aanmelding voor Awaken Your Senses