Wil je je levensenergie weer in beweging brengen en negatieve familiepatronen loslaten? Dan is Follow Your Flow een goed programma voor je.

Als je jezelf kwijt bent in je relatie of je leven, dan begeleid Rijke je graag met Follow Your Flow je terug aan het roer. Vanuit flow, niet vanuit moeten en doen. Zodat je je weer energiek en levendig voelt. Zelf aan het roer!Fijne werkwijze

 • Je bent vrij om de sessies in te plannen binnen drie maanden
 • Programma afgestemd op jou
 • Concreet en doelgericht naar de kern van je verlangen
 • Heldere communicatie
 • In overleg live of online sessies mogelijk

Herken je je hierin?

Je hebt veel kwaliteiten en vindt het soms zelfs genant als dat wordt gezegd. Want je schaamt je eigenlijk ook wel een beetje dat je zoveel kunt en nog steeds niet echt je draai hebt gevonden….

Je bent geneigd om ja te zeggen, ook als je eigenlijk iets anders zou willen doen. Maar je kunt zoveel en daardoor komt er veel bij jou terecht.

Je kunt soms best een beetje jaloers zijn op vrouwen die heerlijk creatief hun leven vorm geven. Bij wie alles als in een flow lijkt te gaan!

Ook je liefdesleven mag wel leuker en spannender. Ook al zal je dat niet snel toegeven, want grote kans dat je door anderen wordt gezien alsof je alles voor elkaar hebt.

En hierin?

Je hebt het gevoel dat doordat je veel kunt, je ook altijd in de weer bent voor anderen en jezelf als laatste aan bod komt. Het kan ook zijn dat je je niet bewust bent dat je altijd eerst voor anderen aan het werk bent, omdat je dat zo gewend bent en je het eigenlijk niet anders kent.

Je voelt je regelmatig moe, onvoldaan en laat je partner succes hebben met zijn verhalen. Bij een grap van hem lach je mee en vult aan, terwijl je het eigenlijk over andere dingen zou willen hebben. Dingen die er voor jou echt toe doen.

Er is een einde aan je relatie gekomen en je wilt je eigen leven vorm geven, meer plezier en misschien zelfs jezelf een tijdje op nummer één zetten.

Of je wilt meer plezier in je huidige relatie of je single bestaan, meer vanuit jezelf, minder afhankelijk van anderen.

Kans is groot dat je meer herkent

Als je je herkent in een of meer omschrijvingen lees dan verder, want dan is de kans groot dat je meer herkent!


De zoektocht naar het kind in mezelf, de vechtlust, creativiteit en spontaniteit die ik ergens verloren ben bracht me bij Rijke. Ze laat me stapje voor stapje voelen wat bij mij hoort en wat niet. Soms durf ik weer te dromen en voel ik dat op weg ben naar een toekomst vol nieuwe uitdagingen

Berdie – Voedingscoach jeugd en gezin


Je levensenergie in beweging brengen en negatieve familiepatronen los laten

Kortom, je verlangt naar meer plezier en meer flow in je leven! Het gevoel dat je echt leeft en ertoe doet!

Hoe zou het zijn als je jezelf regelmatig hardop hoort lachen, je met een vrolijk hart ‘s ochtends opstaat en moe en voldaan ‘s avonds in slaap valt?

Hoe zou het zijn als je je mening durft te geven – ook als het spannend voelt, je vertrouwen in jezelf hebt en je kwaliteiten gebruikt om je leven vorm te geven.

Hou zou het zijn als je niet van anderen afhankelijk bent om gelukkig te zijn.

Hoe zou het zijn als je weet dat je vrienden echt je vrienden zijn, juist omdat je bent wie je bent. Dat je daar niet iets voor hoeft te doen of te zijn.

Hoe zou het zijn als je je tribe weet te vinden. Gevoel van herkenning en een diep gevoel van welkom zijn.


Voor wie:

 • bij verlangen naar echt jezelf zijn en los laten wat je daarin belemmert
 • na een grote verandering meer je eigen weg willen kiezen
 • bij verlangen naar vrienden die echt bij je passen
 • kwaliteiten meer ruimte willen geven
 • als je het gevoel hebt dat het niet lekker loopt in je relatie, werk, leven
 • als je je levensenergie wilt voelen stromen


Wat gaan we doen

 • Helder in kaart brengen wat je verlangen is
 • Onderzoeken wat je daarin in de weg staat en daar met verschillende oefeningen mee aan de slag
 • De oefeningen die we doen zijn op jou en je verlangen afgestemd
 • We werken met het lichaam en voor het lichaam. Dat betekent dat je lichaam een belangrijke rol speelt in de sessies.
 • We gebruiken het lichaam als ingang om je levensenergie en je flow vrij te zetten. Het programma is een afwisseling tussen oefeningen en onderzoek.
 • Af en toe wordt ‘huiswerk’ gegeven om te oefenen met ervaringen
 • De sessies zijn afgestemd, invoelend, speels, diepgaand, transformerend en liefdevol
 • Er is altijd ruimte voor tussentijds contact!
 • Na het traject is er een moment om na te bespreken en vragen te stellen.

Even heel praktisch:

 • Duur van het traject Follow Your Flow: 3 maanden
 • Aantal sessies: 7
 • Investering: 695,00 euro (incl BTW voor particulieren, excl voor bedrijf/ZZP-er)
 • Wat gaan we doen: je gaat aan de hand van de sessies loslaten wat je niet meer dient, zodat je stapje voor stapje meer aan het roer van jouw leven staat en in je flow komt!
 • Wat ervaar je daardoor: meer plezier en energie, zoals het leven bedoeld is!

Een olifant is een van de sterkste dieren. Volwassen olifanten die vanaf hun jonge leven vast staan met een touwtje aan een stok, zullen zich echter niet losmaken. Ook al is het touwtje voor ons nauwelijks zichtbaar en is het voor hen een fluitje van een cent, toch blijven ze waar ze zijn en maken zich niet los. Omdat ze dat in hun jonge jaren hebben opgegeven. Toen lukte het niet om los te komen, dus zal het nu ook wel niet lukken…

Zo kunnen wij ons ook voelen en gelukkig kun je er iets aan doen. Zodat je je eigen weg kunt kiezen en in je flow komt!Follow Your Flow is programma om je je levensenergie in beweging te brengen en negatieve familiepatronen los te laten, zodat je jouw leven leidt met focus en liefde.

Is dit wat je wilt? Meld je dan aan voor een gesprek (telefonisch) om het er even over te hebben en te zien of we een match zijn!


VEELGESTELDE VRAGEN BEANTWOORD

IK WIL GRAAG SNEL BEGINNEN. KAN DAT? Je kunt op elk moment starten. In overleg bepalen we de data. Deze plannen we in een periode van 3 maanden in. Verschuiven van een afspraak binnen die tijd kan natuurlijk altijd!

IK WIL GRAAG IN TERMIJNEN BETALEN. KAN DAT? Je kunt het bedrag na overleg in twee termijnen betalen. Informeer ook bij je werkgever naar de mogelijkheden om het via een speciale regeling van de organisatie waar je werkt te doen. Daarin is vaak een voordeel voor jou te vinden!

HOE WEET IK OF FOLLOW YOUR FLOW VOOR MIJ GESCHIKT IS?  Als je bij het lezen van het programma twijfelt of dit traject voor jou geschikt is, neem dan even contact op. Dan kijken we er samen naar en daarin zal ik eerlijk zijn en ook zeggen als het niet geschikt is voor je. Als we het idee hebben dat het bij je past, kun je direct van start met het programma of ervoor kiezen om eerste een kennismakingsgesprek in te plannen. Dan kun je ervaren hoe ik werk en bepalen welk traject het beste bij je past.

IS HET EEN ONLINE PROGRAMMA? Tijdens dit programma werken we live en word je 1 op 1 begeleid. Een aantal sessies kunnen online indien live afspreken niet mogelijk is. Wel zo makkelijk; je kunt dan vanaf je favoriete plek de sessie volgen.
Liever even overleg? Dat kan altijd!

Verlang je naar een verdiepender traject en langere periode 1-op-1 begeleiding?

Kijk dan of het half-jaartraject

From Hiding To Shining

je aanspreekt.