JOUW WEG NAAR VRIJHEID

Kies je eigen traject en begin of vervolg jouw weg naar vrijheid. Vind je weg naar een authentiek en vreugdevol leven. Verhoog je plezier in je leven, verdiep je vriendschappen, werk met meer plezier en verhoog je energie! Maak je keuze uit wat From Hiding To Shining je biedt. En neem even contact op als je hulp wilt bij het kiezen. Ik kijk graag met je mee 🧡

Your True Colors is een fijn begin van je reis; letterlijk en figuurlijk met jouw eigen kleuren aan de slag. Voor de ander is het een heerlijke kers op de taart na Follow Your Flow of From Hiding To Shining.

Follow Your Flow is een fijne keuze als je wilt beginnen met je eigen weg in te slaan. Misschien heb je al iets gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en misschien is dit een eerste voorzichtige stap. Het programma stemmen we af op waar je bent en is een fijne stap voorwaarts in jouw weg naar vrijheid!

From Hiding To Shining is een reis waarbij je een half jaar 1 op 1 begeleiding krijgt in jouw reis naar wie je werkelijk bent. Het klinkt zo eenvoudig en dat is het ook. Als je weet hoe. 

Lees de programma’s rustig even door en neem contact op als je meer wilt weten of wilt starten met jouw weg naar vrijheid! 🧡


 

Individuele kleurenreis

Ontdek welke kleuren inside & out echt bij jou passen!

Een kleurrijke en inzichtvolle reis voorafgaand aan of als kers op de taart na Follow Your Flow of From Hiding To Shining.

Lees verder over >> Your True Colors | 6 weken 1 op 1 begeleiding


Jij aan het roer van je leven!

Je levensenergie in beweging brengen en negatieve familiepatronen loslaten

Een waardevol vervolg op Your True Colors en een opstap naar From Hiding To Shining.

Neem zelf de regie over je leven. Zodat je je weer energiek en levendig voelt. Zelf aan het roer! Ik loop met je mee.

Meer informatie –> Follow Your Flow | 3 Maanden 1 op 1 Begeleiding


Tijd om echt jezelf te zijn!

Een spirituele en transformerende reis. Omarm je power en je vrouwelijkheid.

Als vrouw, moeder, dochter en in je werk je eigen richting kiezen. Je kracht en vrouwelijkheid voelen en leven.

Zichtbaar zijn. Wie je bent. Wat je doet. Wat je ervaart. Tijd om je leven verder vorm te geven. Jij in het licht! Echt de tijd voor jou en je proces om de stralende vrouw in jou ruimte te geven!  

Meer informatie –> From Hiding To Shining | 6 maanden 1 op 1 begeleiding