JOUW WEG NAAR VRIJHEID

Ben je toe om je volgende stap te zetten en wil je daar graag ondersteuning bij. Kies dan het traject dat bij je past en begin of vervolg jouw weg naar vrijheid. Vind je weg naar een authentiek en vreugdevol leven. Met meer plezier en energie leven, waardoor vriendschappen zich verdiepen, je werk meer voldoening geeft en mogelijk ruimte ontstaat voor je persoonlijke wensenlijst. Maak je keuze uit wat From Hiding To Shining je biedt. En neem even contact op als je hulp wilt bij het kiezen. Ik kijk graag met je mee 🧡

Houd je ervan om in alle rust te onderzoeken, dan is een 1-op-1 traject echt iets voor jou. Je kunt bellen om kennis te maken of direct contact opnemen via mail of WApp voor een eerste ontmoeting. De ontmoeting kan zijn een Private Mindful Massage of een intake voor een drie-maanden of halfjaartraject. Net wat het beste bij jou en je vraag past!

Wil je graag een ontspannende en verdiepende ontmoeting met jezelf en andere vrouwen die bewust in het leven (willen) staan? Dan is Lichter Leven een aanrader. Tijdens de avonden of middagen van Lichter Leven  kom je samen met andere vrouwen die net als jij verlangen naar lichter leven. Een fijne ondersteuning tijdens of na een traject van FHTS of om op een ontspannen manier kennis met mij en mijn werk te maken. De avonden zijn 1 x per maand en kun je als losse avonden bijwonen. Even helemaal uit je dagelijkse beslommeringen van werk, moederschap en andere dingen die je week vullen. 

Je kunt een losse sessie Private Mindful Massage boeken. Maak een afspraak en ervaar wat het je brengt! Een fijne en laagdrempelige manier om te ervaren wat het werken met mij je kan brengen! 

Your True Colors is een cadeautje dat je voor jezelf aan het begin of als kers op de taart van je persoonlijke reis kunt boeken. Je gaat hierbij letterlijk en figuurlijk met je eigen kleuren aan de slag.

Follow Your Flow is een fijne keuze als je wilt beginnen met je eigen weg in te slaan. Misschien heb je al iets gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en misschien is dit een eerste voorzichtige stap. Het programma stemmen we af op waar je bent en is een fijne stap voorwaarts in jouw weg naar vrijheid!

From Hiding To Shining biedt je een half jaar 1 op 1 begeleiding in jouw reis naar wie je werkelijk bent. Het klinkt zo eenvoudig en dat is het ook. Als je weet hoe. 

 

Lees de programma’s rustig even door en neem contact op als je meer wilt weten of wilt starten met jouw weg naar vrijheid! 🧡


Samenkomen met andere vrouwen om elkaar toe te juichen, horen en gehoord worden

Tijdens deze avonden komen we samen in beweging. De avond zal een mix zijn van meditatie, oefeningen, deelrondes en ontspanning.

Even helemaal uit je dagelijkse beslommeringen van werk, moederschap en andere dingen die je week vullen. 

We maken regelmatig ruimte om diepgaand in gesprek te gaan over onderwerpen die ons raken. 

Meer informatie –> Lichter Leven | 1 x per maand samenkomen


Jij aan het roer van je leven!

Je levensenergie in beweging brengen en negatieve familiepatronen loslaten

Een waardevolle persoonlijke verdieping na of tijdens Lichter Leven en een opstap naar From Hiding To Shining.

Neem zelf de regie over je leven. Zodat je je weer energiek en levendig voelt. Zelf aan het roer! Ik loop met je mee.

Meer informatie –> Follow Your Flow | 3 Maanden 1 op 1 Begeleiding


Tijd om echt jezelf te zijn!

Een spirituele en transformerende reis. Omarm je power en je vrouwelijkheid.

Als vrouw, moeder, dochter en in je werk je eigen richting kiezen. Je kracht en vrouwelijkheid voelen en leven.

Zichtbaar zijn zoals je werkelijk bent, wat je doet en wat je ervaart. Tijd om je leven verder vorm te geven. Jij in het licht! Echt de tijd voor jou en je proces om de stralende vrouw in jou ruimte te geven!  

Meer informatie –> From Hiding To Shining | 6 maanden 1 op 1 begeleiding

 


Individuele kleurenreis

Ontdek welke kleuren inside & out echt bij jou passen!

Een reis gevuld met inzichten over kleur, voorafgaand aan of als kers op de taart na Follow Your Flow of From Hiding To Shining.

Lees verder over >> Your True Colors | 6 weken 1 op 1 begeleiding