Verlang je naar een steuntje in je rug voor het ontspannen van je lichaam en wil je daar op een prettige en uitnodigende manier in worden begeleid?

Wil je dat in contact met vrouwen die net als jij op een bewustzijnspad zijn doen?

Dan is Lichter Leven echt iets voor jou. 

SAMEN IN BEWEGING

Tijdens deze avonden komen we samen in beweging, maar we zullen ook ruimte maken om diepgaand in gesprek te gaan over onderwerpen die ons raken.

De rode draad is het samenzijn met vrouwen die elkaar toejuichen, inspireren en ondertussen leid ik de avond en weef mijn kennis en ervaring daar doorheen in de vorm van meditatie, oefeningen, deelrondes en ontspanning. Even helemaal uit je dagelijkse beslommeringen van werk, moederschap en andere dingen die je week vullen.

LICHTER LEVEN

De ervaringen, ontspanning en inzichten van deze ontmoetingen neem je mee je dagelijks leven in en hopelijk maken ze je leven lichter. De naam van deze ontmoetingen is daarom dan ook Lichter Leven.

Lichter Leven is om de vier weken en valt meestal aan het begin van de maand. De avonden zijn bedoeld om even los van je dagelijkse leven contact te hebben met like minded vrouwen die bewust in het leven staan. Ze zijn net als jij geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en willen daar graag in gevoed blijven.  

LOS OF ALS REEKS, NET WAT JE WILT

De avonden kun je prima als reeks bijwonen, maar je kunt ook naar behoefte enkele avonden bijwonen. Het bijwonen van een of meer avonden is ook een leuke manier om kennis met mij en mijn werk te maken. 

Als je wilt verdiepen dan kan dat natuurlijk ook. Zowel door regelmatig te komen als ook door een verdiepingstraject te kiezen. Net wat je wilt.

INSPIRERENDE LOCATIE

De ontmoetingen vinden plaats in een fijne ruimte waar we heel welkom zijn.

WE ZIEN JE GRAAG

De volgende avond is na de zomer. Datum volgt zodra deze bekend is. Wil je daar niet op wachten, geef me dan even een belletje of WAppje, dan krijg je automatisch bericht wanneer de volgende datumis. Dus… ben jij die vrouw die hier blij van wordt? Geef je dan alvast op, dan weet je zeker dat je erbij bent. Nodig vooral ook vrouwen die hier graag bij willen zijn uit of stuur ze een linkje. Want “waar vrouwen samen komen met een gedeelde intentie, gebeuren mooie dingen”.

Het was echt super genieten, dank je wel voor de fijne begeleiding en voor jouw initiatief om een vrouwencircel te starten, elkaar dragen en verder helpen is gewoon een feest. Wat een bijzondere ervaring, dank je, dank je, dank je!

“Ik vond het heel bijzonder wat er ontstond. De kwetsbaarheid en herkenning, heel mooi..”

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Zwolle *

Parkeren: op 3-5 minuten loopafstand

Tijdstip en datum: zondagmiddag (13-16 uur) of donderdagavond (19.30-21.30 uur)

Thema: ontspannen verbinding maken met jezelf en anderen

Prijs: 25,- euro per persoon **

* exacte locatie ontvang je bij opgave

** Ben je niet eerder bij Lichter Leven geweest en wil je een keer ervaren of het iets voor jou is? Kom ervaren en ontvang 10 euro korting. Geef bij opgave aan dat je voor de eerste keer meedoet om je korting te ontvangen.This image has an empty alt attribute; its file name is BS47-rijke-small.jpg
Liever even overleg? Dat kan altijd!Liever direct 1-op-1 begeleiding?

Kijk dan of Follow Your Flow je aanspreekt