Je bent uniek. Met geweldige kwaliteiten. Kleuren kunnen je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en kunnen als ondersteuning dienen in wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Ze kunnen als het ware je identiteit verstevigen. Het is geen absolute wetenschap, maar wel een prachtig tool om meer over jezelf te weten te komen en kleur op een manier die bij jou past te kunnen gebruiken.


Dompel je onder in een kleurrijk avontuur

&

Ontdek welke kleuren echt bij jou passen!KENMERKEND VOOR RIJKE’S WERKWIJZE:

 • Diepgang & plezier in balans
 • Aandacht voor jouw persoonlijke proces
 • heldere begeleiding & ruimte voor wat zich aandient
 • Verrassend en vrolijk
 • Waardevol en direct toepasbaar

GRIJZE MUIS OF RODE DRAAD…

Meer kleur in je leven, daar verlang je naar. Want je verstopt je vaker dan je zou willen en meer dan je denkt.

Ieder mens is uniek en heeft waardevolle kwaliteiten. Jij dus ook :). Je weet het en je ervaart het. Maar je weet nog niet helemaal hoe je beter zichtbaar kunt zijn.

Kleding is niet alleen iets wat je van de buitenkant ziet, het gaat ook om hoe het voelt voor jou als drager. Het maakt uit wat je draagt en je wilt je graag thuis voelen in je kleding.

Wat je draagt en welke kleur je kleding heeft maakt uit. Daarnaast ben je best gevoelig wat anderen van je denken, wat ze zeggen of wat je leest in hun ogen. Je zou eigenlijk heel graag meer je eigen keuzes in kleding willen maken, zonder bezig te zijn met de mening van anderen.

Helemaal jezelf zijn, daar ga je nu voor. Je bent met zelfontwikkeling bezig, je weet steeds beter wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Maar toch is je nieuwe outfit hetzelfde als altijd….

Dat kan anders…WAT BRENGT YOUR TRUE COLORS JOU?

Kleuren die echt bij jou horen

Jouw verlangen in zichtbaarheid vertaald naar kleurgebruik in je outfit

Verdiepende kijk op kleur

Je kwaliteiten en kleuren met elkaar verbinden

Plezier en inzichten in jezelf

Bonus: grote kans dat je minder miskopen hebt en je kledingkast jouw persoonlijke winkeltje wordt


HOE ZOU HET ZIJN ALS…

Je weet welke kleuren bij je passen en je daarmee zou kunnen spelen in je kleding? 

Als je tijdens drie waardevolle ontmoetingen je kleuren ontdekt en meer over jezelf te weten komt?

Als de reis gevuld is met plezier, diepgang en humor? 

Je in een warm en kleurrijk bad komt dat je leven verrijkt?

Je leven kleurrijker wordt en je zelfvertrouwen toeneemt?


WAT GAAN WE DOEN?

Deze kleurrijke reis is een combinatie van onderzoek naar je verlangen, concrete analyse en vertaling van jouw verlangen naar de kleuren die bij jou passen.

De reis is persoonlijk en praktisch at the same time. Kleding is iets dat je elke dag draagt en of je het wilt of niet, je maakt daar elke dag een keuze in. Dan kun je net zo goed kiezen voor een jurkje of shirt met broek waarmee je iets over jezelf vertelt èn die bij je passen waardoor je er ook nog eens geweldig uitziet.

Kleding kan zijn als een stukje van je ziel dat je communiceert met de buitenwereld. En als jouw binnenwereld verbonden is met hoe je je laat zien, dan geloof ik dat we daar allemaal een blijer mens van worden!


EVEN HEEL PRAKTISCH:

 • Duur van het traject: 6 weken
 • Aantal sessies: 3, vrij in te plannen
 • Eén sessie is live, de andere twee kunnen in overleg live of online plaatsvinden.
 • Investering: 495,00 euro (incl BTW voor particulieren, excl voor bedrijf/ZZP-er)
 • Wat gaan we doen: aan de hand van jouw verlangen ontvang je de kleurenanalyse en kom je tot een vertaling van jouw kleuren. Jij en je kleuren staan centraal!
 • minder miskopen en inzicht wat belangrijk is in je kledingkeuze
 • Wat ervaar je daardoor: meer speelruimte en plezier in je kleding en wie je bent! En wie mij kent, weet dat het met diepgang, plezier en humor zal zijn 🧡🤸‍♀️

Van de week las ik “Het leven de moeite waard vinden en jezelf de moeite waard vinden liggen heel dicht bij elkaar” -(uit: De verboden vrouw spreekt, Pamela Kribbe). Ik ben het daar helemaal mee eens en ik zou willen toevoegen dat jouw kleuren laten zien en jezelf de moeite waard vinden ook heel dicht bij elkaar liggen. Laten we de wereld een beetje kleurrijker maken. Zeker nu. En eigenlijk altijd. Doe je mee?WAAROM ZOU JE DEZE KLEURRIJKE REIS MAKEN? EN WAAROM NIET?

Je weet hierna welke kleuren jouw beste kleuren zijn – inside & out!

WAT IS HET VERDER: het is een eyeopener voor wat je tot nu toe met kleuren hebt gedaan. Je weet na deze 6 weken welke kleuren je geweldig staan, welke je beter kunt laten liggen EN je krijgt waardevolle inzichten om je kleding met je mee te laten werken. Om de keuzes te kunnen maken die je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Afhankelijk van je voorgeschiedenis zul je meer en minder over kleuren leren. Voor de een gaat een nieuwe wereld open, voor de ander is het een feest van herkenning. Je maakt een begin met wat kleuren voor jou persoonlijk betekenen ofwel een verdieping met wat je tot nu toe hebt gedaan.

Gedurende het traject krijg je meer helderheid op wie je bent en wat je wilt uitstralen EN miskopen kun je steeds meer tot het verleden rekenen.)

VOOR WIE IS HET NIET GESCHIKT : het is geen traject als je geen verandering in je kleurgebruik wilt aanbrengen of als je geen kleuren aan je leven wilt toevoegen.


WAAROM IK DIT TRAJECT HEB ONTWIKKELD:

Ik geloof dat plezier een geboorterecht is dat je nodig hebt om voluit te leven. Daarom begeleid ik met liefde talentvolle vrouwen die zich verstoppen naar een authentiek en blij leven. Daar heb ik Follow Your Flow en From Hiding To Shining voor ontwikkeld.

Ik geloof dat kleuren daar een waardevolle rol in kunnen spelen. Voor de een is het een start van een transformerend traject en voor de ander zijn de kleuren als een kers op de taart. Hoe dan ook: als je kleuren een onderdeel van je transformatie laat zijn, dan is het helemaal feest!

KLEUR ALS RODE DRAAD

Kleur is een rode draad in mijn leven. Ik weet hoe het is om kleur kwijt te zijn en ik weet hoe het is om te kunnen spelen met kleur. Uit eigen ervaring en in het werken met anderen heb ik keer op keer mogen zien wat het toevoegen van kleur in je leven kan doen. Letterlijk en figuurlijk.

Ik volgde studies op het gebied van tuinarchitectuur, kleur en persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring en kennis deel ik graag zodat ook jij je leven met meer plezier en kleur kunt ervaren.

We nemen de tijd om je verlangen helder te krijgen, de analyse zorgvuldig te doen en jou daarin mee te nemen en vervolgens aan de slag te gaan met jouw kleding. Op die manier krijg je alle steun en aandacht om dit echt jouw kleurenreis te laten zijn!  Are you in? • Stap voor stap steeds meer jezelf zijn en laten zien wie je bent.
 • Kleuren kunnen je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en kunnen als ondersteuning dienen in wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.
 • meer over jezelf en jouw kleuren te weten te komen en het op een manier die bij jou past kunnen gebruiken.
 • minder miskopen en je kleding onderling goed te combineren

Stap voor stap meer jouw eigen kleuren leven:
Your True Colors | 1 op 1 begeleiding
Omdat je het waard bent!
Doe je mee?


Liever even overleg? Dat kan altijd!