WIE ZIJN WE ACHTER DE MASKERS

“Ik opende de reiskoffer en daar zag ik mijn kwaliteiten, allemaal verzameld bij elkaar. Het leek of ik in een wereld van mogelijkheden keek. En waar was mijn goud? Waar was de sleutel die alles met elkaar verbond?”.

Een jaar geleden deelde ik mijn koffer op een podium en voelde hoe er iets geboren werd. Een mogelijkheid om te zien wat er echt in ons leeft en wat het goud in onszelf ons te vertellen heeft. De drum reist deze dag met ons mee en verbindt alles met elkaar.

Wie we zijn Achter de Maskers is een heerlijke workshop waarbij je op speelse manier en verrassend snel bij het goud in jezelf komt en de kwaliteiten achter je maskers ontdekt. Ik inspireer je met mijn verhalen en wat er ‘mis’ ging in m’n leven. Waar ik het spoor weer vind en hoe het achter de maskers fijn toeven is, tot het masker niet meer past en de reis naar het goud in jezelf echt begint.

Je komt dus zelf letterlijk en figuurlijk in actie deze dag, op zoek naar jouw goud, je verborgen kwaliteiten, je zou het zelfs dichter bij je ziel kunnen noemen.

ONDERDELEN VAN DE DAG:

  • mijn verhalen, verteld met sprookjesachtige elementen
  • je eigen verhaal en onderzoek met speelse oefeningen
  • deelronde en integratie
  • lichtvoetigheid en humor
  • wie mij kent weet dat dans en muziek een belangrijk onderdeel in mijn leven zijn, die in elke workshop een rol krijgen. Dus ook vandaag. Je eigen dans, zonder prestatie, zonder dat het iets hoeft te zijn. Heerlijk spelend en verbindend.
  • tijdens de dag houd ik ruimte voor improvisatie in het programma, zodat we het meeste uit de dag halen om het goud in jezelf vinden

Wat gaan we nou eigenlijk doen op 16 januari bij Wie Zijn We Achter de Maskers? (meer info en aanmelden: https://fromhidingtoshining.nl/wie-zijn-we-achter-de-maskers/ )

Geplaatst door Rijke Shakti van der Knokke op Vrijdag 13 december 2019
ik sprak laatst even iets in over wat we die dag gaan doen (datum van de eerstvolgende is 18 oktober!)

Wat zeggen anderen over werken met Rijke:

Fijn om meegenomen op een reis in mezelf. Ik vond de stevigheid en de eigen wijsheid waar je mee werkt erg fijn!”

“Prachtige en mooie oefeningen die je heel warm en liefdevol begeleidt. Mooie muziek, fijne stem en duidelijke guidance.”

“You brings such calm guidance and presence. I love your voice, your energy, the way you are holding space. So deep, so rich, so loving.”

“Ik hou van het speelse en de levensenergie die in de workshop voelbaar is. Ik kom daardoor makkelijker in contact met het speelse in mezelf.”

praktische informatie:

datum: 18 oktober 2020
Van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Verbindende Factor in Nuenen
Jouw bijdrage: 85,00 euro
Lunch: potluck

Aanmelden: rijke@fromhidingtoshining.nl of koop hier je ticket en wees zeker van een plek!