Manifestatiekracht

“Manifestatie is het destilleren van het vele tot het ene.” Ik schreef dit zinnetje jaren terug op een blaadje en plakte het op de muur tegenover mijn werktafel. De eerste keer dat ik het las was het alsof voor het eerst echt inklikte hoe het werkt.

VOLGENDE STAP EN GERICHTE STAPPEN

Anderhalf jaar geleden had ik niet gedacht dat ik nu in een voor mij nieuwe omgeving mijn werk en wonen zou vinden. Wel zocht ik naar een volgende stap in mijn leven en wist wat ik verlangde. Ik heb gerichte stappen gezet en sneller dan gedacht kwam het een na het ander op mijn pad. 

FOCUS

Om iets voor elkaar te krijgen heb je focus nodig. Waar wil je naartoe, wat wil je zeggen, wat wil je bereiken? Als je dat helder hebt kom je in beweging. En verwacht niet dat alles wat je doet direct resultaat heeft. Maar zorg ervoor dat je helder houdt wat je doel is en dat alles wat je doet daarmee te maken heeft. 

STA OPEN VOOR VERRASSINGEN

Dit geldt voor alles wat je je als doel stelt. Van relatie tot werk, van persoonlijke ontwikkeling tot het vinden van een woning. Het kan zijn dat de manifestatie in een vorm komt die je niet had verwacht. Sta dus open voor verrassingen en beweeg mee met wat zich aandient, waarbij je je doel voor ogen houdt.

BELANGRIJK:

 • schrijf helder en duidelijk op wat je wilt bereiken
 • kies doelen die belangrijk en haalbaar zijn
 • beperk het aantal doelen en maak een lijstje voor korte en een lijstje voor lange termijn
 • maak afspraken met jezelf over inzet, tijd en kosten
 • sta open voor manifestatie, ook als deze er misschien anders uitziet dan je verwacht
 • blijf in beweging, letterlijk en figuurlijk
 • zorg goed voor jezelf
 • wees eerlijk en zoek regelmatig een luisterend oor (kan in de vorm van een accountability partner zijn)

VIER JE SUCCESSEN!

En een hele belangrijke: vier je successen! Geef ruimte aan wat je hebt bereikt, integreer en neem tijd om je volgende manifestatie vorm te geven.

En remember: manifesteren is het destilleren van het vele tot het ene.

Welk belangrijk en haalbaar doel staat bovenaan jouw lijstje?

Met liefde en focus,

Als je naar aanleiding van deze tekst wilt delen of in gesprek wilt, stuur me even een bericht via de mail of telefoon en dan neem ik contact met je op.


Maandelijks een avond Lichter Leven

“Ik vond het heel bijzonder wat er ontstond. De kwetsbaarheid en herkenning, heel mooi..”

Iets voor jou?

Kijk ook eens bij de programma’s die From Hiding To Shining biedt.

Een van de programma’s is Follow Your Flow

Dit programma is echt voor jou als je:

 • meer plezier en flow in je leven verlangt
 • meer zelfvertrouwen verlangt
 • je kwaliteiten wilt gebruiken in je werk, relatie en leven
 • je mening wilt durven geven, ook als het spannend voelt
 •  klik hier als je meer over het programma wilt weten of stuur me een bericht om het er even over te hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *