Je bent uniek. Met geweldige kwaliteiten. Kleuren kunnen je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en kunnen als ondersteuning dienen in wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Ze kunnen als het ware je identiteit verstevigen. Het is geen absolute wetenschap, maar wel een prachtig tool om meer over jezelf en een ander te weten te komen en het op een manier die bij jou past te kunnen gebruiken.


Dompel je onder in een kleurrijk avontuur

&

Ontdek welke kleur echt bij jou past!Kenmerkend voor Rijke’s werkwijze:

 • Diepgang & plezier in balans
 • Aandacht voor elke deelnemer
 • heldere begeleiding & ruimte voor wat zich aandient
 • Verrassend en vrolijk
 • Verbindend en oprecht

Grijze muis of rode draad…

Je verlangt naar meer kleur in je leven, want je verstopt je vaker dan je zou willen en meer dan je denkt.

Je bent uniek, met geweldige kwaliteiten. Je weet het en je ervaart het. Je wilt je graag meer laten zien. Meer thuis voelen in je Zelf en wat je draagt. Maar je weet niet hoe…

Je bent gevoelig voor wat je draagt, de kleuren die je kiest. Je bent gevoelig voor wat anderen van je denken, wat je leest in hun ogen. Je voelt je niet vrij in wat je aantrekt en hoe je jezelf laat zien…

Je wilt nu helemaal jezelf zijn, je gaat er voor. Je bent met zelfontwikkeling bezig, je weet steeds beter wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Maar toch is je nieuwe outfit hetzelfde als altijd….

Dat kan anders…


Ik ontdekte door de workshop van Rijke wat ik aan essentie van mezelf in mijn puberteit heb achtergelaten en hoe ik me aan de eisen van de maatschappij ben gaan aanpassen. Ik voel weer vrijheid ontstaan in mijn eigen keuzes en ben blij verrast met mijn kleur…

Eva – Life Coach & Freelance Agile Professional

Ik ging de workshop in om meer kennis te krijgen over kleur en hoe ik dit in mijn leven kan gebruiken. Door de heldere begeleiding van Rijke zag ik de rode draad van kleur in mijn leven.

Danny – Young Professional


Wat brengt deze workshop?

Een kleur die echt bij jou hoort

Verdiepende kijk op kleur

Een kwaliteit van jou omzetten in een kleur

Plezier en inzichten in jezelf


Hoe zou het zijn als…

Je weet welke kleur bij je past en je daarmee zou kunnen spelen in je kleding? 

Als je in een kleine groep gelijkgestemden op een kleurrijke reis gaat en elkaar onderweg alle ruimte geeft? 

Als de reis gevuld is met plezier, diepgang en humor? 

Je in een warm en kleurrijk bad komt dat je leven verrijkt?

Je leven kleurrijker wordt?


Wat gaan we doen?

De reis is persoonlijk en praktisch at the same time. Kleding is iets dat je elke dag draagt en of je het wilt of niet, je maakt daar elke dag een keuze in. Dan kun je net zo goed kiezen voor een trui, t-shirt of sweater waarmee je iets over jezelf vertelt èn die bij je past waardoor je er ook nog eens goed uitziet.

Kleding kan zijn als een stukje van je ziel dat je communiceert met de buitenwereld. En als jouw binnenwereld verbonden is met hoe je je laat zien, dan geloof ik dat we daar allemaal een blijer mens van worden!


Even heel praktisch:

 • Drie online ontmoetingen (3 x 1,5 uur)
 • In de avond van 20.00 tot 21.30 uur
 • groepsgrootte 6-8 personen
 • Investering: 67,00 euro
 • Wat gaan we doen: je gaat zelf aan de slag met het vinden van een kleur die zowel technisch als qua persoonlijkheid goed bij je past. Dat doen we praktisch en op speelse wijze. Elkaar toejuichen is zeker een onderdeel van deze workshop!
 • Wat ervaar je daardoor: meer speelruimte en plezier op kleur in je kleding! En wie mij kent, weet dat het met diepgang, plezier en humor zal zijn 🧡🤸‍♀️

Van de week las ik “Het leven de moeite waard vinden en jezelf de moeite waard vinden liggen heel dicht bij elkaar” -(uit: De verboden vrouw spreekt, Pamela Kribbe). Ik ben het daar helemaal mee eens en ik zou willen toevoegen dat jouw kleuren laten zien en jezelf de moeite waard vinden ook heel dicht bij elkaar liggen. Laten we de wereld een beetje kleurrijker maken. Zeker nu. En eigenlijk altijd. Doe je mee?Als je voelt dat dit iets voor jou is, dan is dit het goede moment om in te stappen! Are you in?


Waarom zou je nu meedoen? en waarom niet?

Je kijk op kleur en je kleurgebruik wordt geactiveerd

WAT IS HET VERDER: je gaat op speelse manier naar kleuren kijken. Afhankelijk van je voorgeschiedenis zul je meer en minder over kleuren leren. Voor de een gaat een nieuwe wereld open, voor de ander is het een feest van herkenning. Je maakt een begin met wat kleuren voor jou persoonlijk betekenen. Je kunt vervolgstappen zetten als je dat wilt. Je hebt een aantal mooie en kleurrijke ontmoetingen.

NADEEL: je kijk op kleur verandert, waardoor je mogelijk anders naar je eigen kleurgebruik kijkt en nieuwe items wilt aanschaffen (dit kan trouwens ook een voordeel zijn; je krijgt meer helderheid op wie je bent en wat je wilt uitstralen.)

WAT IS HET NIET: het is geen persoonlijke kleurentraject. Je krijgt geen 1 op 1 kleurenanalyse. Als je dat wilt en een vertaling van de kleuren naar jouw unieke Zelf verlangt, dan kun je beter een Your True Colors | 1 op 1 boeken. Daar doen we dat wel! Is ook een mooie keuze na de workshop.


Mocht je onverwachts een avond niet kunnen, dan is er altijd de mogelijkheid om die in een andere groep in te halen.


Waarom ik deze workshop heb ontwikkeld:

Ik geloof dat plezier een geboorterecht is dat je nodig hebt om voluit te leven. En ik geloof dat kleuren je daarbij kunnen helpen. En als je weet welke kleuren bij jou passen, dan is het helemaal feest!

Kleur is een rode draad in mijn leven. Ik weet hoe het is om kleur kwijt te zijn en ik weet hoe het is om te kunnen spelen met kleur. Uit eigen ervaring en in het werken met anderen heb ik keer op keer mogen zien wat het toevoegen van kleur in je leven kan doen. Letterlijk en figuurlijk.

Ik volgde studies op het gebied van tuinarchitectuur, kleur en persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring als tuinontwerper en fotografie hebben mijn creativiteit en gevoel voor vorm en kleur gevoed. De studie en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kleur hebben het menselijke en de verdieping erbij gebracht. Ik voel me als een onderzoeker en reiziger die ervaring en kennis heeft verzameld en deze ervaring en kennis deel ik graag zodat ook jij je leven met meer plezier en kleur kunt ervaren. Are you in? • Stap voor stap steeds meer jezelf zijn en laten zien wie je bent.
 • Kleuren kunnen je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en kunnen als ondersteuning dienen in wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.
 • meer over jezelf en jouw kleuren te weten te komen en het op een manier die bij jou past kunnen gebruiken.

Stap voor stap meer jouw eigen kleuren leven:
Your True Colors | The Workshop Online
Omdat je het waard bent!
Doe je mee?


Liever even overleg? Dat kan altijd!