Jij aan het roer

Ze haalt haar handen door haar haar en het springt krullend terug langs haar gezicht. Ze lacht opgelucht en kijkt verrast… Zo simpel… Een kleine reminder die tevoorschijn komt uit een oefening. 

MEER IN HAAR EIGEN FLOW

Het verlangen om meer in haar eigen flow te komen en zich niet meer te verstoppen is groter dan de angst om de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Ze is talentvol en slim, succesvol en gelukkig in haar relatie. En toch voelt ze dat er iets is dat haar terughoudt, waar ze niet echt zichzelf is. En regelmatig doodmoe thuis komt van haar werk.

Ik ben in therapie en dat is heel fijn. Maar wat ik zo fijn bij jou vindt, zijn de concrete stappen die we zetten. De praktische toepassingen en de ervaringen die daaruit voortkomen.”

ZELF AAN DE SLAG

Daar gaat mijn hart van zingen, want dat is precies wat ik graag wil. Dat je ermee aan de slag gaat en dat je gaat ervaren hoe het anders kan. Of beter gezegd hoe jij zelf weer aan het roer komt van je leven. En dat ben je eigenlijk altijd (uitzonderingen daar gelaten), maar vaak kiezen we onbewust de koers die van ons verwacht wordt, in plaats van de koers die we zelf graag varen. 

ADEM

Een eenvoudige stap in onderzoeken of je je eigen koers loopt is adem. En iets explicieter: hoe haal je adem. Hoe vrij kan de ademstroom door je longen en de rest van je lichaam stromen? Terwijl je verder leest kun je een kleine oefening doen om te zien hoe het nu met je is.

Adem rustig in door je neus, houd de adem even vast, en laat los via je mond. Je kunt dit zo’n 3 tot 5 keer doen. De uitademing is langer dan de inademing. Voelt dit ongemakkelijk? Dan bestaat de kans dat je niet ontspannen in je lichaam en mogelijk ook niet ontspannen in je leven staat. En dat kan anders…

LEVEN VOL LIEFDE, PLEZIER EN VERVULLING

Ik geloof dat we mogen genieten van een leven vol liefde, plezier en vervulling. Ik snap zo goed hoe het is als je meer wilt in je leven, maar het niet lukt. Het is alsof iets je tegenhoudt om ten volle jezelf te zijn. Terwijl je verlangt naar een meer vervullend leven, met plezier en lichtvoetigheid. Het kan ook zijn dat je je bewust bent dat je jezelf tegenhoudt op bepaalde punten in je leven, maar niet weet waarom en hoe je dat kunt veranderen. Ik weet hoe dat kan zijn, “I’ve been there” en ik heb inmiddels zelf het roer weer in handen en leef mijn leven vol liefde, en met plezier en lichtheid.

WETEN WIE JE BENT EN WAAR JE VOOR STAAT

Ben ik dan alleen maar vrolijk en huppelend? Nee, natuurlijk niet. Maar ik sta wel aan het roer van mijn leven, mijn emoties gaan niet meer met me op de loop. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Waar ik waardevolle bijdrage aan kan leveren en wat ik kan laten gaan. 

WIL JE DIT OOK?

Wil je dat ook of naar aanleiding hiervan eens met me sparren? Neem dan contact met me op. Ik gun het namelijk iedere talentvolle vrouw om je kwaliteiten te gebruiken op een manier waar JIJ blij van wordt!

Met liefde en focus

Als je naar aanleiding van deze tekst wilt delen of in gesprek wilt, weet je dan welkom! Stuur me even een bericht via de mail of telefoon en dan neem ik contact met je op.


Maandelijks een avond Lichter Leven

“Ik vond het heel bijzonder wat er ontstond. De kwetsbaarheid en herkenning, heel mooi..”

Iets voor jou?

Kijk ook eens bij de programma’s die From Hiding To Shining biedt.

Een van de programma’s is Follow Your Flow

Dit programma is echt voor jou als je:

  • meer plezier en flow in je leven verlangt
  • meer zelfvertrouwen verlangt
  • je kwaliteiten wilt gebruiken in je werk, relatie en leven
  • je mening wilt durven geven, ook als het spannend voelt
  •  klik hier als je meer over het programma wilt weten of stuur me een bericht om het er even over te hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *